Follow je lah..


Sabtu, 5 Februari 2011

Antara Roti Canai Banjir dan Banjir

"Mamak, roti banjir satu..." oder seorang pelanggan kedai mamak itu..sedap di makan, lagi banyak kuah atau dalnya..maka lagi banjirlah roti canai tersebut..tak cukup sekeping, tambah lagi sekeping.

Jumaat, 4 Februari 2011

Penulis Blog Boleh Di Tahan Polis Bila-Bila MasaStakat blog jalan-jalan, makan-makan, jual baju dan sebagainya, jangan risau anda tak mungkin ditahan oleh Polis atau pihak berkuasa.

Rabu, 2 Februari 2011

Like Facebook Button


Bagi menjanjikan blog ini lebih menarik, saya sediakan like button untuk para pembaca. Tetapi

Langkah Pencegahan Rusuhan/Demo

  • Laluan atau jalan akan di adakan sekatan atau kita sebut sekatan jalan raya beberapa kilometer dari tempat yang dijangka berhimpun. Ini menyebabkan jalan sesak dan sampai lambat ke office.

Selasa, 1 Februari 2011

Mesir: Jangan Balik Dari Medan Pertempuran

Ramai pelajar Malaysia ada di Mesir..apabila ramai maka kepentingan negara ada di sana. Keadaan yang tegang dan penuh ketakutan menghimpit kehidupan mereka sehingga merentap keharmonian sebelum ini. Ini aspek keselamatan seperti mana pelajar kita di Indonesia yang segera dibawa pulang.

Siapa Yang Membuka WP. KL?

Nama Yap Ah Loi rata-rata budak SPM pada zaman saya dahulu kenal. Nama ini menjadi familiar jika dikaitkan dengan Kuala Lumpur.

Isnin, 31 Januari 2011

Lihatlah Kenaikan Harga Minyak Secara Positif

Berita gembira untuk semua yang menyokong BN, harga minyak RON97 telah dinaikkan. Ini membuktikan bahawa kerajaan begitu serius dalam mendahulukan rakyat. Rakyat perlu sedar harga tol tak naik ok, yang naik harga minyak aja.

Ini membolehkan prestasi diutamakan..mungkin dalam hal ini kerajaan mahu prestasi RON97 yang hebat.

Terima kasih pengundi BN Tenang..

Selamatkah Hospital Serdang?

Ketika Barang Naik, Tok Ai pun Naik...siling Hospital Serdang Runtuh jatuh turun ke bumi.

Stadium runtuh okay lagi sebab orang tak selalu berama-ramai ada, tapi ini hospital. Hospital 24jam sentiasa ada orang dan ramai orang anggap ini tempat selamat.

Adakah bahan bancuh membuat simen sudah dicampur air yang banyak sehingga boleh runtuh? Saya yakin Hospital ini " Satu Lagi Projek Barisan Nasional".
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bacalah juga:

Lawan Tetap Lawan