Follow je lah..

Ahad, 4 Januari 2009

Anti Israel Memuncak



Israel ini satu bangsa yang degil. Biarpun seluruh dunia Islam mengecam, mengutuk, membantah akan tindakan kezaliman mereka kepada umat Islam, telinga mereka tetap pekak sepekak-pekaknya. Cadangan gencatan senjata ditolak mentah-mentah selagi operasi senjata mereka tidak berjaya. Senjata terkini lagi tercanggih diuji dengan sewenang-wenangnya ke bumi Palestin.

Dengan berbekalkan sokongan padu dari Amerika, mereka terus rakus dan kejam membunuh insan yang tidak berdosa. Amerika sentiasa menghalalkan kezaliman Israel sekalipun sepuluh kali Presiden Amerika bertukar ganti. Apa jua parti yang menang dalam kempen pilihanraya US, parti yang kafir tetap berdarah kafir.

Adakah anak kecil yang dibunuh itu kerana mereka mengancam Israel? Bagi Israel, bumi itu mesti dibersihkan dari orang yang memperjuangkan kalimah ALLAH. Mereka ini sedang berperang dengan Islam, oleh sebab itulah permusuhan ini akan terus selamanya berkekalan.

Telah ditakdirkan bumi Palestin ini sebagai bumi jihad. Sejak dari zaman kenabian dahulu sehinggalah saat ini, seruan jihad tidak pernah terhenti. Pertumpahan darah adalah dari darah yang suci lagi wangi sebagai bayaran ke atas kecintaan mereka terhadap Islam. Kita berjuang dengan harta dan nyawa demi memastikan Islam tidak mudah dipunah-ranah dengan bedilan roket dan tembakan peluru mereka.

Seluruh negara dan negeri berhimpun bagi menzahirkan kemarahan mereka kepada Israel. Tiadalah yang paling penting di saat ini ialah untuk umat Islam bersatu dan berjuang memerdekakan Palestin. Insya-ALLAH, dengan pertolongan ALLAH kita mampu mencium bauan syurga nan harum dari jauh lagi.

"Pertolongan dari ALLAH, dan kemenangan yang hampir!"
ALLAHU AKBAR..ALLAHU AKBAR..ALLAHU AKBAR

2 ulasan:

fit@blonc berkata...

assalamualaikum..
artikl yg mmbakar jiwa..
huh,x sdar coz kt sini kita rasa aman...
for tambahan artikl can rujuk blog ummuabiha.blogspot.com

May berkata...

assalamualaikum hazim..btw, i pun anti israel..kalau u nak artikel pasal palestin u visit theunjustmedia.com..dalam blog i ada brand-brand israel yg patut kita boikot..kalaupun kita tak boleh tolong dlm perang, kita masih boleh buat sumting..mcm kisah burung kelicap dlm zaman Nabi Ibrahim..kalau i tak silap lah..hehe..boleh link to my blog kalau nak or boleh copy paste je brand-brand yg patut diboikot dr blog i..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bacalah juga:

Lawan Tetap Lawan